Workshops/arrangementen

Een workshop van Xtra Styling is geen saaie theorieles, maar praktijkgericht mét concrete tips die je meteen kan toepassen en bovenal een gezellig avond of namiddag met vriendinnen, moeder en dochter, of…. Wij zorgen natuurlijk voor een glaasje cava en een hapje.

Workshops

  • Workshop kleuranalyse: Welke kleur past wel of niet bij jou? Ben je een zomers type of juist niet? En welke make-up hoort daarbij? Ontdek tijdens een kleuranalyse bij Xtra Styling hoe je het beste uit jezelf haalt! Met een waaier aan kleurrijke doeken zie je de verschillen én mogelijkheden live in de spiegel. Je gaat zelf aan de slag en met een persoonlijk kleurenpallet onder de arm keer je stijlvoller dan ooit huiswaarts.
  • Workshop dag make-up: Hier breng ik je niet enkel de basistechnieken bij, maar ook specifieke tips voor schoonheidsfoutjes waar jij mee worstelt. Handige weetjes die je elke morgen efficiënt kan toepassen.
  • Workshop feest make-up: Wil je er voor dat feestje net iets meer uitspringen? En heb je iets meer tijd dan tijdens je dagelijkse ochtendroutine? Dan laat ik je zien hoe je er zelf voor kan zorgen om op het feest de complimentjes aan elkaar te rijgen.

Naast deze workshops kan je bij Xtra Styling ook terecht voor enkele arrangementen. Hier geldt het principe ‘sit back and relax’.

Arrangementen

  • Bruidsarrangement: make-up en kapsel voor de grote dag, inclusief proefmoment.
  • Feestarrangement: voor een feestje groot of klein, je kan nooit genoeg stralen. Zowel je haar opsteken als make-up, föhnen is optioneel.
  • Mini make-over: op basis van je haar, gezichtsvormen en natuurlijk je persoonlijkheid zoekt Xtra Styling een kapsel, inclusief nieuwe kleur, en make-up dat perfect bij je past.

 

Voor workshops en arrangementen is het niet mogelijk om via de online tool te boeken. Stuur een mail of bel even als je nog vragen hebt of om de juiste datum vast te leggen. De prijzen vind je terug bij de prijslijst.